Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

με σταθερη ποιότητα στα πιο εκλεκτά προϊόντα

Το πάθος μας για την Ελληνική παραγωγή και η πολυετής γνώση της Ελληνικής αγοράς μας οδήγησαν το 2010 στην ίδρυση της εταιρίας.

Όραμα μας είναι :

  -  Η απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

  - Η ανάπτυξη δυνατής σχέσης με τους πελάτες που στηρίζεται στα εξαιρετικά προϊόντα, τις ανταγωνιστικές τιμές την επαγγελματική εξυπηρέτηση.

  - Η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς .

 Σκοπός μας είναι να είμαστε στις καρδιές των καταναλωτών ,των πελατών και των παραγωγών.

Περισσότερα..


Image by Flickr/WordRidden

Όσπρια

Τα όσπρια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γνωστά από τα αρχαία χρόνια για τις πολύ θετικές ιδιότητες που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό. 

                       

Περισσότερα..

Ρύζια

Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως.

 

Περισσότερα..

Ελιές

Η ελιά είναι γνωστή από τους αρχαιότατους χρόνους Οι Έλληνες ήταν ο πρώτος λαός που καλλιέργησε την ελιά στον ευρωπαϊκό μεσογειακό χώρο. Αναπόσπαστο στοιχείο της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής.

Περισσότερα..

Κρασί

Το πιο δημοφιλές αλκοολούχο ποτό ενώ το εμπόριο κρασιού είναι ιστορικής σπουδαιότητας για πολλές περιοχές. Αποτελεί σημαντικό γεωργικό προϊόν που αντικατοπτρίζει την ποικιλία του εδάφους και το κλίμα ενός τόπου.

 Περισσότερα..

 

Παραδοσιακά Προϊόντα

Βρίσκουμε για εσάς αγνά προϊόντα της ελληνικής φύσης. Η ελληνική γη μας προσφέρει ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής, που μπορεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.     Δοκιμάστε την αξεπέραστη γεύση τους!

Περισσότερα..

Λάδια

Είναι η βάση των παραδοσιακών συνταγών της κουζίνας μας, το ελαιόλαδο κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική διατροφή. Τα ελαιόλαδά μας διακρίνονται για την αγνότητά τους, την εξαιρετική τους γεύση και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Περισσότερα..

Χυμοί - Αναψυκτικά

Σας προσφέρουμε χυμούς πλούσιους σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό. Φτιαγμένους απο ζουμερά φρούτα με την υψηλή ποιότητα που αναζητάτε στην καθημερινή σας διατροφή. Μια απολαυστική εμπειρία γεύσης.

Περισσότερα..

Η εταιρία μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Η εταιρία μας φιλοδοξεί να γίνει ένας πιστός συνεργάτης για τους παραγωγούς και ταυτόχρονα και ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής για όλους τους πελάτες μας.

Με ειλικρίνεια, συνέπεια και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.

 

Δείτε όλα τα προϊόντα   Τρόποι Επικοινωνίας